Reviews, www.snelherstelburnout.com

Ik heb meerdere trainingen gevolgd maar ik vond dit heel speciaal, van moeten naar mogen, van weerstand naar overgave in een maand. Ik mag weer! Een complete metamorfose.

Peter


Gerard je hebt een simiaanlijn in je rechterhand, komt in Aziatische landen voor Einstein had er ook één, een rechte lijn. Je bent bijzonder! Mijn angsten zijn veel minder en ik schilder weer.

Irene


Niet zweverig, maar direct. En toch een gevoelige snaar geraakt. Het inzicht dat ik alleen maar aan het vechten was tegen de verhalen in mijn hoofd.

Ids


Ik heb altijd al ervaren dat mensen (mezelf incluis) “maar wat doen” en dat ze zichzelf en elkaar “verhaaltjes” vertellen om hun gedrag ter rechtvaardigen. In een periode in mijn leven, waarin het leven zich anders openbaarde dan de verhalenverteller in mijn hoofd mij voorgehouden had, heb ik Gerard Keizer leren kennen en een maand programma gevolgd.

Ik was getroffen door de inhoud van Gerards boek “Nevermind”. Gerard gaf handen en voeten aan wat Stress is. Als het geloof in je gedachten meer en meer komt te vervallen, dan kun je schakelen van weerstand naar overgave en van angst naar vertrouwen. Eigenlijk is het zo eenvoudig, maar voor ons soms zo moeilijk.

Het programma was praktisch en uitdagend, en werd vanuit “spiegelbeeld” inzichtelijk gemaakt. Met sporten, creativiteit en aandachttraining. Waarbij de wetenschappelijke onderbouwing mij veel rust heeft gebracht.

Gerard inspireert mij om meer kennis en ervaringen op te doen zodat er steeds meer aanvaarding en rust zich in mijn leven openbaart.

Rutger van Houttum Pak Groep Holding

Rutger van Houttum
Directeur Pak Groep Holding